Felipe Massa heeft er nog steeds het volste vertrouwen in dat hij dit jaar zijn eerste wereldtitel kan vieren. Met nog zes races te gaan telt de Ferrari-coureur wel 21 punten achterstand op kampioenschapsleider Lewis Hamilton, maar de Braziliaan denkt dat hij die achterstand in de resterende races nog kan inhalen.

Ik heb vertrouwen in het team en ik weet zeker dat we de goede resultaten die we eerder hebben neergezet, kunnen herhalen.. aldus Massa. Gelukkig gaan we nu naar een aantal circuits die onze auto goed liggen. Ik weet zeker dat we nog veel races kunnen winnen.

Volgens de Braziliaan is de voorsprong van McLaren te wijten aan de problemen die Ferrari dit seizoen zelf heeft gehad: Sommige circuits liggen onze auto helemaal niet, terwijl McLaren veel constanter is geweest. En niet alleen als het aankomt op pure prestaties, maar vooral op het gebied van betrouwbaarheid.

McLaren heeft tot nu toe nog geen enkel serieus technisch probleem gekend. Bij ons is dat al verschillende keren voorgevallen en dat is de reden waarom zij nu de voorsprong hebben in beide kampioenschappen. We hebben nog zes races om terug te vechten. We moeten gewoon hard blijven werken, want het zal niet makkelijk zijn om McLaren in de resterende races voor te blijven.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *