Willy Rampf, de technisch directeur van BMW-Sauber laat op de website van het team weten dat zijn team het niet rustiger aan zal doen, nu de Duits/Zwitserse renstal op een knappe derde plaats staat in het kampioenschap. BMW-Sauber heeft een voorsprong van 33 punten op wereldkampioen Renault, dat vierde staat.

Renault behaalde in Hongarije één punt en wij tien. vertelt Rampf Het gat tussen Renault en wij was behoorlijk groot . We zitten nu in een comfortabele positie, maar dat betekent niet dat we het rustiger aan zullen doen en achterover gaan leunen. Alles wat we dit jaar nog leren, kan ons helpen voor volgend seizoen.

BMW-Sauber staat dus op een knappe derde plaats in het kampioenschap met 71 punten, het is van groot belang dat we blijven doorontwikkelen om Renault tot aan het einde van het seizoen voor te blijven, zegt Rampf: We blijven het hele seizoen door werken met de ontwikkeling van de wagen, met kleine stapjes omdat we gewoon niet achterover kunnen leunen. We willen de druk er graag een beetje ophouden, want we doen mee om goede resultaten te kunnen scoren en niet alleen om onze positie in het kampioenschap te verdedigen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *