De afgelopen maanden werd er heel wat geschreven over de rivaliteit in het team van McLaren. Tweevoudig wereldkampioen Mika Hakkinen denkt niet dat McLaren veel moeite geeft heeft met de strijd tussen Fernando Alonso en Lewis Hamilton en is van mening dat McLaren-teambaas Ron Dennis in staat is om de rivaliteit onder controle te houden.

Hakinnen ontmoette beide rijders recent na de opnames van een nieuwe reclame voor Mercedes: Ik had een goed gesprek met ze, en dat was erg interessant. Het deed me denken aan mijn tijd met David Coulthard. Ik kon de strijd tussen hen wel voelen, maar dat is normaal. Voor een buitenstaander kan het lijken dat er meer aan de hand is, maar ik denk dat ze zeer goed samenwerken.
In de strijd om het kampioenschap heeft Hamilton twee punten voorsprong op teamgenoot Alonso, de Fin is van mening dat McLaren-teambaas Ron Dennis de strijd goed aan kan: Het is een moeilijke situatie, maar Ron kan ze instructies geven en de juiste richting opsturen. Hij heeft al jaren ervaring, al sinds Prost, en Lauda er reden. Ik denk dat hij zijn ervaring maximaal kan gebruiken in de situatie met Fernando en Lewis. Ik denk niet dat het een probleem zal worden. Uiteindelijk zal de beste coureur winnen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *