Briatore, Horner, FryBriatore, Horner, FryDe afgelopen zondag stond in het teken van een heen en weer geslinger van persmededelingen, verwijten, deadlines en ergens daar tussen in was er ook nog een race. De strijd om de macht was volop aan de gang, met gevechten over de motoren van 2007 en 2008, het ontwikkelingsfonds van de FIA en de interne twist binnen de GPMA. En toen volgde er … niets.

Het is momenteel ijzingwekkend stil op het politieke toneel van de sport. Wat de vraag doet rijzen of alle betrokken partijen gekalmeerd zijn en de voorstellen die er gedaan zijn grondig bestuderen. Zodat ze stilletjes onder elkaar kunnen onderhandelen en eindelijk een uitweg vinden voor een probleem dat nu toch enkele maanden duurt.

Mocht dat niet het geval zijn, dan hadden we waarschijnlijk al lang van iemand iets gehoord.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *