Deze week keert Michael Schumacher terug naar het circuit om de F2007 te testen. Sinds bekend werd dat de zevenvoudig wereldkampioen deze week voor Ferrari zal testen, wordt er druk gespeculeerd over een terugkeer op het hoogste niveau van de 37- jarige Duitser. ‘Der Meister’ benadrukt echter dat het testen éénmalig is en dat de beslissing die hij vorig jaar heeft genomen definitief is.

Het mag duidelijk zijn dat ik er erg naar uitkijk. aldus Schumacher. Mijn liefde voor de sport is niet verminderd en de Formule 1 blijft het meest ultieme. Mijn test heeft echter niets te maken met mijn beslissing om de sport te vaarwel te zeggen, dat vertrek was definitief.

Ferrari wil beroep doen op de ervaring van Schumi met het oog op volgend seizoen, dan is het gebruik van electronische hulpmiddelen verboden: Ik hoop dat ik het team kan helpen bij haar voorbereiding voor het komende seizoen. In 2008 mag er niet langer gereden worden met electronische hulpmiddelen en ik denk dat mijn ervaring erg belangrijk kan zijn.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!