Lewis Hamilton wil zijn gehele F1- carrière bij McLaren rijden. De 22- jarige debutant in de Formule 1 misliep vorig seizoen maar net de wereldtitel. Naar eigen zeggen wil de Brit bij geen ander team dan McLaren rijden en hoopt hij samen met het team uit Woking de wereldtitel te veroveren.

Ik weet niet hoe lang ik in de Formule 1 zal rijden, maar het team waarvoor ik nu rijd is het enige team waarbij ik al wil rijden. aldus Hamilton aan The Daily Star. Ik ken al die jongens erg goed en we hebben een geweldig seizoen gehad. Ik wil wereldkampioen worden en de wereldtitel aan hen op dragen.

Ik hoop mijn carrière ook bij dit team te beëindigen. vervolgt de vice-wereldkampioen. Ik zie geen enkele reden om voor een ander team te gaan rijden. In de formule 1 heb je topteams en McLaren is daar één van, dus waarom zou ik een topteam verlaten?

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!