Michael Schumacher gelooft in de wederopstanding van zijn team Ferrari. De Duiter won op de Indianapolis Motor Speedway terwijl WK-leider Fernando Alonso niet verder kwam dan een vijfde plaats. Daardoor wist de zevenvoudig wereldkampioen zijn achterstand op de Renault-coureur terug te brengen van 25 naar 19 punten. Schumacher hoopt in Frankrijk het gat verder te dichten.
“De test in Jerez verliep goed.  “ aldus Schumacher. “We gaan nu eindelijk de goede kant op. We doen er alles aan om het gat met Renault te dichten en ik denk dat we daar in Frankrijk al de volgende stap kunnen zetten.  “
“De Grand Prix van Frankrijk kan ook spannend worden. We hebben al veel gezien hoe details de uitslag van een race kunnen bepalen, ook in Magny-Cours kan dat het geval zijn.  “
” We zullen vechten voor wat we waard zijn en elke race is een kans om het gat te dichten. Negentien punten kunnen overbrugd worden en ik ben ervan overtuigd dat dat kan lukken. We zullen blijven strijden tot het einde. Er is nog geen reden om op te geven. “ aldus een strijdlustige Schmacher.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!