Het gerucht doet de ronde dat Honda op het punt staat om Rubens Barrichello naar hun Super Aguri B-team door te verwijzen. De Braziliaan heeft nog een contract met het team tot volgend jaar maar volgens F1 Racing Magazine vindt Honda dat Barrichello niet langer op niveau presteert.

Rubinhio kreeg dit jaar een pak slaag van teamgenoot Jenson Button met als absolute dieptepunt de GP van China. Barrichello eindigde daar op de vijftiende plaats terwijl Button op plaats vijf over de streep kwam.

De teamleden zijn volgens het magazine gefrustreerd door het gebrek aan inzet van de Braziliaan en stilletjes aan bereikt die frustratie ook de top van het team, zeker nu vriend Gil de Ferran niet langer sportief directeur is.

Vlak voor de GP van Brazilië waren er al geruchten dat Barrichello op pensioen zou gaan, maar die werden snel door de piloot zelf ontkent. Het team zou opzoek zijn naar een vervanger.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *