Nadat bekend gemaakt werd, dat Renault-rijder Fernando Alonso in 2007 voor McLaren zal gaan rijden, zijn alle ogen nu op Kimi Raikkonen gericht. Waar de Fin zal rijden na komend seizoen wanneer zijn contract afloopt bij McLaren, is een vraag die de hele F1-wereld zich stelt.

De huidige vice-kampioen zegt dat zijn beslissing niet zal afhangen aan de komst van Alonso: ” De beslissing heeft niks met mijn teamgenoot te maken, dat maakt mij echt niks uit. Het maakt niet uit of Alonso of iemand anders mijn teamgenoot is.  “

Raikkonen heeft te kennen gegeven dat hij niet al te lang wil wachten om te beslissen over zijn toekomst: ” Ik kan geen datum noemen, maar echt lang zal het niet meer duren. Op een gegeven moment moet iedereen een keuze maken. Je moet toch eens een beslissing nemen.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!