Kimi Raikkonen heeft nog eens benadrukt dat de wereldtitel nog steeds mogelijk is. In de Europese Grand Prix vertrok de Ferrari-coureur vanop pole, maar viel halfverwege uit met een hydraulisch probleem. Het gat met de leider in het kampioenschap liep op tot achttien punten, maar de achterstand is nog in te halen vindt hij. Wel is de Fin er zich van bewust dat hij in de resterende races niet meer mag uitvallen.

Ik moet hoger eindigen dan de drie andere titelkandidaten, dat is de enige manier voor mij om naar boven te komen. vertelde Raikkonen aan Autosport.com. Ik zit nu eigenlijk nog steeds in dezelfde situatie als op de Nurburgring, alleen kan ik me nu geen races zonder punten meer veroorloven. Ik geloof nog steeds dat het mogelijk is. De race op de Nurburgring is het bewijs dat er nog vanalles kan gebeuren. Wanneer mijn concurrenten een slechte dag hebben kan ik het gat zo dichten, bovendien ligt de Hongaarse Grand Prix de Finse coureurs wel.

Iedereen beweert dat McLaren sterker dan ons zal zijn in Hongarije, maar ik denk niet dat dat het geval zal zijn. gaat de 27- jarige Fin verder. We hebben grote stappen voorwaarts gemaakt sinds de Grand Prix van Monaco. Komend weekend zullen we wel zien hoe competitief we voor het moment echt zijn.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!