De leden van de BRDC (British Racing Drivers’ Club) hebben groen licht gegeven aan het Master Plan om het circuit van Silverstone grondig te renoveren. In maart werden de plannen om het circuit een flinke opknapbeurt te geven gepresenteerd. De BRDC, eigenaar van het circuit, heeft nu eindelijk toestemming gegeven voor de renovatie van het circuit.

Het Master Plan voor bevat de komst van nieuwe tribunes, een nieuwe pitstraat, een nieuwe paddock, een wetenschapspark, een testcoentrum en een conferentiecentrum.

President van de BRDC, Damon Hill is in de wolken met het goede nieuws: Dit is gewelig voor de toekomst van de Britse autosport. Het Master Plan is niet alleen belangrijk voor Silverstone en het behouden van de Britse Grand Prix, maar ook voor de verdere ontwikkeling van de autosport in dit land. We kunnen enkel jonge sterren als Lewis Hamilton verder helpen als we de beste faciliteiten hebben.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!