Amper een dag na Juan Pablo Montoya komen de geruchten bovendrijven dat Montoya niet de enige, maar de eerste (ex)Formule 1-coureur is die volgend seizoen in de Nascar zal debuteren. Sports Illustrated verteld dat ook Jacques Villeneuve de weg van Montoya zou kiezen, als hij geen zitje kan vastkrijgen voor volgend seizoen. Net als Montoya won Jacques Villeneuve de beroemde Indy500 en is ook hij CART-kampioen geweest. “Het hangt gewoon in de lucht,” zegt Roush Racing-teambaas Geoff Smith. “Ze zijn het gewoon aan het rekken om het naar buiten te brengen.”

“Overstappen naar de Nascar zou nog niet zo�n slechte stap zijn,” zegt Villeneuve aan de krant Toronto Sun News. “Ik bekijk het niet als een stap terug.”

Ook Mika H�kkinen zou een overstap overwegen. De Finse DTM-coureur was onlangs te gast op een race en twijfelt nog of hij in de DTM zou blijven of naar de Verenigde Staten zou gaan.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter