Franck Montagny zal ook tijdens de Grand Prix van Frankrijk in actie komen voor Super Aguri. Dat heeft teambaas Aguri Suzuki bevestigd. Voor de Fransman wordt het zijn zevende Grand Prix voor het Japanse team en een thuisrace.

Verwacht werd dat Sakon Yamamoto vanaf Frankrijk de tweede bolide zou besturen, maar Suzuki vindt dat zijn landgenoot eerst nog wat ervaring moet opdoen vooraleer hij Grands Prix rijdt:  “Sakon levert goed werk voor ons, maar moet nog wat ervaring opdoen. We willen niet dezelfde fout maken, zoals we dat met Ide wel gedaan hebben. “

“Bovendien gunnen we Franck het plezier van het rijden van zijn thuisrace, we hopen dat hij voor eigen publiek een mooi resultaat kan neerzetten. Hij verdient dit, want hij is niet op het meest ideale moment ingestapt.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *