Fernando Alonso ziet zijn voorsprong in het rijderskampioenschap verdwijnen als sneeuw voor de zon. Titelrivaal Michael Schumacher won immers de afgelopen drie races en heeft zijn achterstand in het kampioenschap teruggebracht tot elf punten. Na de GP van Canada telde de Duitser nog 25 punten achterstand.

De regerend wereldkampioen zegt zich geen zorgen te maken: Waarom zou ik? Ik heb nog steeds elf punten voorsprong. Michael heeft nu drie races op rij gewonnen, maar ik daarvoor een reeks van vier. Het is gewoon een kwestie van met de beide voeten op de grond blijven staan en het probleem op te lossen.
Zolang ik voor Michael zit, maak ik mij geen zorgen. Als hij echter zo doorgaat, staan we straks gelijk. We moeten dus volgende week onze uiterste best doen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *