Honda zal volgend seizoen met een nieuwe kleurstelling rijden. Het Japanse team had vorig jaar een primeur door met hun ‘earth car’ rond te rijden, dit concept wordt echter al na één seizoen aangepast.

Met hun zogenaamde ‘earth car’ wilde Honda de aandacht vestigen op de huidige milieuproblemen. Op de RA107 stond vorig jaar de wereldbol afgebeeld en was er geen ruimte voor sponsors. Met de unieke livery won Honda een prijs van de Verenigde Naties.

In een persbericht over de presentatie van 29 januari meldt Honda: De presentatie wordt de eerste mogelijkheid om de nieuwe Honda in een andere kleurstelling te zien. De nieuwe kleurstelling is niet alleen voorzien met het oog op komend seizoen, maar ook op langere termijn.

Tot de presentatie zal Honda met een witte livery in actie komen tijdens de wintertests.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!