Adrian Fernandez en Greg Biffle hebben waarschuwende woorden geuit richting Montoya en Villeneuve die beiden F1 verruilen voor de NASCAR Busch Series.
De stockcars zijn veel zwaarder en reageren daardoor veel minder direct dan een Formule1 wagen, aldus de beide NASCAR coureurs. Montoya moet zich niet vergissen, hij zal waarschijnlijk niet onmiddellijk succesvol kunnen zijn, hij zal zijn rijstijl flink moeten aanpassen aan de volledig andere machine, aldus de ervaringsdeskundigen.
Adrian Fernandez weet waarover hij spreekt, hij maakte enkele jaren geleden de overstap vanuit Champcars naar NASCAR en had het in het begin moeilijk met aanpassen, net zoals bijvoorbeeld Scott Pruett en Pal Tracey die de overstap ook al waagden.
Montoya heeft een contract getekend met de stal van Chip Ganassi, die als een van de betere teams in de klasse geldt, Villeneuve overweegt momenteel zijn opties, Formule1 of NASCAR.

Jeroen van Rietschoten

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *