Over de toekomst van Michael Schumacher werd al heel wat gespeculeed. De Duitser maakt pas tijdens de Grand Prix van Italië in Monza zijn toekomstplannen bekend, maar tegen die tijd zal zowat iedereen die iets met de F1 te maken heeft, zijn zegje hebben gedaan.
Wie tot nog toe steeds op de achtergrond bleef is de vader van Schumacher, Rolf. Hij denkt dat zijn zoon ook na 2006 doorgaat: Mijn gevoel zegt dat hij doorgaat. Maar ik kan niet voor Michael spreken, het is zijn beslissing.
Als Michael er geen plezier meer in heeft, stopt hij. Maar zolang hij plezier heeft in het racen en het gevoel heeft om de nieuwe jongens nog altijd te kunnen verslaan, zal hij doorgaan.  aldus Rolf. Als hij in Monza zegt dat hij stopt, ben ik er zeker van dat hij veel mensen zal teleurstellen. Maar het leven gaat door, en we mogen niet vergeten dat er nog steeds een andere Schumacher in de F1 actief is.  verwijzend naar zijn andere zoon Ralf.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!