Volgens de Amerikaanse zender SpeedTV is de relatie tussen de Toro Rosso teamleiding en rijders tot beneden het vriespunt afgekoeld. De zender citeert een getuige die zag hoe Scott Speed gisteren de levieten werd gelezen door teambaas Franz Tost, wanneer de Amerikaan daar genoeg van had en zich omdraaide greep Tost hem vast. Speed had de zender al op zaterdag laten weten dat er geen goede sfeer meer is bij Toro Rosso.

Gerhard en Franz hebben hun eigen ideeën over de toekomst en dat laten ze ook duidelijk weten. Met mijn prestaties heeft het alvast weinig te maken, het is duidelijk dat Tonio en ik zeer weinig steun krijgen.

Dat is al twee jaar zo maar nu is het gewoon meer. Op een bepaald moment gaf ik er niets meer om. Als ik volgend jaar niet meer in de F1 zit, of bij een ander team ben dan is het maar zo. Daardoor ben ik nu rustiger en ik denk dat ik betere resultaten boek.

Je moet geen Einstein zijn om te weten dat Franz en Gerhard hun uiterste best doen om van mij en Tonio af te geraken.

Toro Rosso is samen met Spyker het enige team dat nog geen punten wist te scoren. Er wordt verwacht dat het team volgend jaar in zee zal gaan met Sebastien Bourdais en Sebastian Vettel. Scott Speed werd dit seizoen pas op het laatste nippertje vastgelegd.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *