Afgelopen zondag boekte Jenson Button eindelijk zijn eerste Grand Prix zege, de Honda-coureur had er 114 GP-deelnames voor nodig. De vader van Button, John Button denkt dat het gevoel van twijfel nu van Jensons schouders is weggenomen en dat de wil bij hem om te winnen alleen nog groter is geworden: Het zal hem en het team alleen maar meer motiveren.
De emoties werden John bijna ook teveel: Ik moest tegen de tranen vechten. Ik zei dat het nooit zover zou komen, maar dit is zo ontzettend emotioneel. Fantastisch, en dat vanaf een veertiende startplaats. Het was een zwaarbevochten overwinning, echt ongelooflijk.
De vader van Button gaf toe dat het erg moeilijk was om toe te kijken hoe zijn zoon in de laatste ronden een voorsprong opbouwde en de concurrentie hem niet kon bijbenen:Het was erg moeijk. Ik heb dit eerder meegemaakt in de karts, de Formule Ford en de Formule 3, maar dit was andere koek.
Dit voelt beter dan seks!

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!