Cristiano da Matta’s toestand blijft verbeteren nadat hij vorige week donderdag een zware crash overleefde. Sindsdien ligt hij op de intensieve zorgen van het Theda Clarck Medical Center in Wisconsin.

Da Matta kreeg er bezoek van dokter Chris Pinderski, de Medische directeur van de Champ Car. Hij sprak er ook met de familie van da Matta en dokter Radall R. Johnson die de Braziliaan verzorgt.

Cristiano blijft een traag maar gestaag vooruitgang boeken op de afdeling intensieve zorgen. Momenteel is dokter Johnsn begonnen met de verdoving van Cristiano te verminderen. Hij krijgt de beste verzorging en zal nog op intensieve zorgen blijven om zijn toestand en vooruitgang goed in het oog te houden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter