Alleen maar blije gezichten bij het Honda-team afgelopen zondag net na de Hongaarse Grand Prix. Jenson Button was erin geslaagd om zijn eerste Grand Prix winnend af te sluiten en voor zijn team Honda was het de eerste zege sinds 1967. Het Japanse team kijkt nu enkel nog naar omhoog en ze zijn vastbesloten om verder te bouwen aan de weg naar de top.

We moeten ons steeds verder verbeteren. zegt Honda-baas, Yasuhiro Wada: Ons doel is om winnaars te zijn en het kampioenschap te winnen. Op dit moment nemen we telkens een trapje hoger, en misschien komen we nu op het hoogste niveau.

Jenson Button slaagde er in Hongarije in om voor de eerste keer te winnen na 113 Grands Prix, Wada is vol lof over de 26-jarige Brit: Jenson heeft het heel goed gedaan, hij was erg gemotiveerd. In het begin van het seizoen konden wij hem geen goede wagen geven, maar nu lijkt alles beter te gaan.

In het constructeurskampioenschap staat Honda op een vierde plaats.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!