Lewis Hamilton is aan een schitterend debuutseizoen bezig in de koningsklasse van de autosport. In de zes verreden races van het kampioenschap eindigde de McLaren rijder telkens op het podium, In Canada vierde de jonge Brit zijn eerste Grand Prix zege nadat hij vanop pole-position was vertrokken. Op de Brickyard begint Hamilton als kampioenschapsleider.

Ik realiseer me nog steeds niet dat ik mijn eerste Grand Prix heb gewonnen. vertelde Hamilton, die nog nageniet van zijn zege in Montreal. Het was een geweldig weekend voor mij en ik kan niet haast niet wachten tot komend weekend om weer in de auto te kruipen. Ik hoop dat we in Indianapoelis net zo competitief kunnen zijn als in Canada, Indianapolis is een erg zwaar circuit voor de wagens. Pas als we vrijdag de baan opgaan, zullen we weten hoe we ervoor staan.

Ik kan het nog steeds moeilijk geloven dat ik nu het kampioenschap leidt, maar het is nog vroeg in het seizoen. gaat de jonge Brit verder. Er zijn nog elf races te gaan en ik heb er pas zes gereden, ik moet dus nog veel leren. Tot nu toe heb ik van het seizoen genoten, maar ik realiseer me goed dat de autosport onvoorspelbaar is en dat alles zo weer kan veranderen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *