Wereldkampioen Kimi Raikkonen rijdt in 2008 met het nummer 1 op zijn wagen, toch gelooft zijn teamgenoot Felipe Massa dat de strategie binnen het team niet zal veranderen en dat beide coureurs opnieuw een gelijke behandeling zullen krijgen in 2008.

In het komende seizoen zal de gelijkheid weer bovenaan staan volgens Massa: Onze strategie zal niet veranderen. We wonnen alles dankzij de goede samenwerking binnen het team. We zullen op dezelfde manier verder gaan, want we hebben beide kampioenschappen gewonnen en dus is er geen reden om te veranderen.

Helaas kende ik dit jaar de nodige problemen die mij verhinderden de wereldtitel binnen te halen. Ik ben helemaal klaar voor het volgende seizoen en bang niet bang dat Raikkonen nu een voorkeursbehandeling krijgt. aldus Massa in een interview tegenover de Braziliaanse krant Terra.

Ondertussen raakte ook bekend dat Kimi Raikkonen als eerste met de nieuwe wagen in actie zal komen, de test gaat door één dag na de presentatie van de F2008 op het privé-circuit van Ferrari in Fiorano.