Het Spyker team zal dit weekend dan toch niet met de nieuwe B versie van hun wagen aan de start van de GP van Turkije verschijnen. De wagen faalde tijdens een test op een achteraanrijding. Het team zal dit weekend daardoor gebruik moeten maken van de A versie.

Het is zeer teleurstellend dat we dit debuut moeten uitstellen, Zei Mike Gascoyne achteraf. Spijtig genoeg faalden we vorige week met de crash test, waarschijnlijk heeft het te maken met een slechte levering van het materiaal. Alle andere onderdelen kwamen van dezelfde levering en de aanpassingen die we maakten waren niet genoeg. Deze tests zijn met recht en rede zeer streng, al hadden we geen problemen verwacht omdat de structuur lijkt op die van de A versie. We zijn er zeker van dat we het probleem zullen vinden en volgende week de test succesvol zullen afleggen.

We zullen ons nu concentreren op dit weekend, we wisten van dit probleem af en hebben daarom ook twee A versies mee. Het is jammer dat we niet de geplande verbeteringen kunnen inzetten. Maar elke donkere wolk heeft zijn zilveren randje, we kunnen de wagen nu intensief testen tijdens de test op Monza.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *