Gisteren zou Giancarlo Fisichella zijn schouder licht geblesseerd hebben. De Italiaan verrichtte testwerk voor Renault, maar vandaag zat niet hij maar Fernando Alonso in de wagen. De Spaanse media maakte bekend dat Fisichella gisteren tijdens het testen een schouderblessure zou hebben opgelopen. Maar hij zal opnieuw volledig in orde zijn voor de Grand Prix van Duitsland volgende week, vertelde de bron vanuit Spanje.

Intussen gaat het testwerk gewoon door. Honda, BMW.Sauber, McLaren-Mercedes, Red Bull, Toyota, Williams, Toro Rosso en Midland F1 zijn allen aanwezig in de hitte op het Spaanse circuit. Daar is het momenteel 38°Celsius, in de cockpit wordt dat om en bij de 50°Celsius. Ferrari test momenteel verder op het Zuid-Franse circuit in LeCastellet.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *