David RichardsDavid RichardsProdrive, het Formule 1 team van David Richards dat vanaf 2008 zal meedoen, probeert met McLaren een akkoord te sluiten om als een “McLaren B” team door het leven te gaan. Dat staat te lezen in de Autosport van deze week en op de website van ITV.

Prodrive zou op die manier kunnen beschikken over de laatste nieuwe McLaren chassis’ en motoren van Mercedes. Dit is allemaal mogelijk omdat je vanaf 2008 af je wagen niet meer zelf moet bouwen. Je kan een wagen aankopen, op die manier probeerde de FIA nieuwe teams aan te trekken.

Richards wil alvast nieuw en onbekend terrein opzoeken.

Een van de dingen die ik met Prodrive F1 uitprobeer is om te werken met nieuwe ideeën. We hebben een mogelijkheid om iets te doen op een manier zoals het nog nooit gedaan is geweest. Een manier waarbij we de vastgeroeste ideeën over hoe F1 teams moeten werken doorbreken.

Super Aguri probeert momenteel om volgend jaar al met een door Honda ontworpen chassis te mogen rijden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *