Ron Dennis heeft in het Britse tijdstrift The People hard uitgehaald naar het merendeel van de huidige coureurs. Volgens de 56- jarige Brit zijn meer dan de helft van de coureurs op de grid nutteloze rijders. Over zijn eigen coureurs is de McLaren-teambaas wel tevreden en heeft naar zijn mening McLaren het beste rijdersduo van het hele veld.

Dennis heeft dus heel wat lof voor zijn eigen rijders, die van mening is dat Lewis Hamilton zo goed presteert omdat hij McLaren in zijn bloed geeft: We wilden een jonge en frisse rijder, die McLaren in zijn bloed geeft, geen gerecycleerde rijder die uit een ander team komt met de gewoontes van dat team.

Een rijder van een ander team zou geldverspilling geweest zijn. We wilden het initiatief nemen met een nieuwe jongen. We hadden een toegewijde rijder nodig die de regels binnen het team ook naleeft.
Het inhalen van Massa op de Nurburgring toont nog maar eens aan hoe talentvol tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso wel is. vertelt de McLaren-teambaas over de regerend wereldkampioen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!