Lewis Hamilton is na de Japanse Grand Prix zo goed als zeker van de wereldtitel. De jonge Brit won de race, terwijl zijn dichtste concurrent Alonso uitviel, die nu een achterstand van twaalf punten heeft op de kampioenschapsleider met nog twee races te gaan.  Volgens McLaren-teambaas Ron Dennis is er echter nog niets beslist.

We hebben onze uiterste best gedaan om zowel Fernando als Lewis een kans op de overwinning te geven. zei Dennis na de race in Fuji. Helaas crashtte Fernando, tot op dat moment reed hij een gecontroleerde race terwijl de omstandigheden erg lastig waren. Lewis zette een meesterlijke prestatie neer, hij verloor geen moment de controle over de race.

Het team zal zich nu richten op de twee laatste races van het seizoen. Lewis bevindt zich in een uitstekende positie, maar het is zeker nog niet voorbij voor Fernando. We blijven beide coureurs gelijke kansen geven om het kampioenschap te winnen.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!