Timo Glock, kersvers GP2- kampioen en momenteel derde rijder bij BMW-Sauber, hoopt volgend jaar zijn rentree te kunnen maken in de Formule 1.

Glock lijkt de meeste kans te maken om Ralf Schumacher te vervangen bij Toyota, de kersvers GP2- kampioen was ook eerder al in gesprek bij het Japanse team.

Glock, die eerder GP2- kampioenen Nico Rosberg en Lewis Hamilton zag overstappen naar de Formule 1 hoopt nu ook op een racestoeltje in de koningsklasse van de autosport: Eigenlijk moet het wel zo zijn. De afgelopen twee jaar hebben we de GP2- kampioen telkens naar de F1 zien promoveren. Ik hoop dat we iets kunnen regelen.

In 2004 maakt de Glock zijn Formule 1- debuut bij Jordan als vervanger voor Giorgio Pantano. Tijdens zijn eerste in Canada werd hij zevende. Hij reed dat seizoen vier races voor het toenmalige team van Eddie Jordan.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!