Volgens de manager van Robert Kubica zal de Pool de laatste zes races van het seizoen aan de start te zien zijn. De 21-jarige Kubica wordt in eigen land aanzien als een volksheld nu hij Villeneuve zal vervangen in Hongarije. Aan de krant Zycie Warszawy vertelde zijn manager dat dit het begin van het einde is voor de Canadese wereldkampioen van 1997.

Het team zelf was voorzichtig met hun woorden, maar daar trok manager Marcin Czachorski zich niets van aan. In een interview vertelde hij : Het belangrijkste is dat BMW niet buiten het team heeft gezocht naar een vervanger. Het telefoontje van Mario Theissen was een geschenk. De vreugde is enorm, maar we blijven met onze voeten op de grond. In datzelfde interview vertelde Czachorski dat Villeneuve niet meer zal terugkomen, althans dat is wat hij denkt.

Kubica is de eerste Pool die aan de start van een Formule 1-race zal komen, en hij zal zich meteen moeten bewijzen. Tijdens de vrije trainingen was hij constant in de top vijf terug te vinden, en dat moet hij nu bevestigen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *