Ook na een hattrick van Michael Schumacher en Ferrari is de Renault-teambaas van mening dat de Scuderia nog lang niet terug is. In Duitsland speelde het Franse team geen rol van betekenis en moest het lijdzaam toezien hoe Ferrari de dubbel pakte en nadert in beide kampioenschappen.
 Als je niet wint, krijg je niet veel punten en dat is heel irritant.zegt de flamboyante teambaas in Gazetta dello Sport. We hebben zes punten overgehouden aan de Duitse GP, na de eerste pitstop dachten we dat we geen punten zouden hebben. We moeten nu kalm blijven en analyseren waarom het nu wat minder gaat. Iedereen kon zien dat we blaren op de banden hadden, we moeten dus hard aan het werk met Michelin.
Laten we wachten vooraleer we praten over een comeback van Ferrari. vervolgt Briatore. Tot nu toe hebben ze getoond dat ze solide kunnen presteren, maar laten we afwachten of ze dat ook kunnen aanhouden. Vorig jaar leek het er op dat McLaren de constructeurstitel zou winnen, maar dat is ook niet gebeurd.
Laten we maar afwachten, we begraven de doden ook alleen maar als ze koud zijn.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!