De lange Oostenrijkse voormalig testcoureur van McLaren, Alexander Wurz, zal in 2007 zijn racecarrière nieuw leven inblazen door zijn teststoeltje te verruilen voor een racezitje.

Voor aanvang van het huidige seizoen verliet Wurz abrupt McLaren om bij Williams de testrol op zich te nemen, met een optie op racen in 2007. Het team maakte vandaag bekend dat Wurz daadwerkelijk in 2007 weer aan de start zal komen voor het team dat eerder al de motorendeal met Toyota bekend maakte.
Naast de lange Oostenrijker zal de jonge en snelle Nico Rosberg rijden, waarmee het doek voor Mark Webber definitief valt. De Australiër die bij Renault teambaas Briatore onder contract staat zal zeer waarschijnlijk de Williams verruilen voor het geel/blauw van Renault. Als die transfer tot stand komt, zit Raikonen in een lastig parket als Michael besluit aan te blijven bij Ferrari. Algemeen werd aangenomen dat Kimi naar Renault zou vertrekken als Ferrari gebruik blijft maken van de diensten van Duitse voormalig wereldkampioen.

De transfermarkt lijkt zich langzaam in beweging te zetten, een verrassing kan niet worden uitgesloten.

f1columns.nl

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *