Gisterenavond werd in het stadion van FC Brussels de benefietwedstrijd voetbal gespeeld tussen de Formule 1-sterren en de Belgen. Terwijl de Rode Duivels opnieuw een halve flater sloegen in Kazachstan, was het in Brussel niet veel beter; 8-1 werd het, voor de Formule 1-coureurs.

Aan de zijde van het Formule 1 team speelden onder andere Fisichella en Massa mee, aangevuld met ex-internationals als Georges Grün en Enzo Scifo. Zij werden aangevoerd door Michaël Schumacher. Tegenover hen stond het Belgische team met onder meer Jeam-Michel Saive, Jean-Marie Pfaff, Stefan Everts en Marc Wilmots. Zij werden aangevoerd door Franky Vercauteren.

De opbrengst van de wedstrijd was natuurlijker van meer belang dan de uitslag. In totaal zou er ongeveer €55000 opgebracht zijn, dit gaat rechtstreeks naar enkele goeie doelen (onder andere Unesco).

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *