Het noch vis, noch vlees verdict van de FIA verbaast niet alleen de gemiddelde F1 fan, een peiling op F1.com duidt aan dat 60% het niet eens is met de beslissing, ook Flavio Briatore kan er niet meer aan uit.

Ik begrijp er niet veel van. Om te beginnen roep je de Wereldraad enkel samen als er bewijs is, anders vermijd je zo’n vergadering. Zei de Italiaan tegen la Gazetta dello Sport. Ik begrijp dus niet goed wat er gebeurt is. Als de FIA oordeelt dat McLaren in het bezit was van materiaal van Ferrari moet er normaal een straf komen. Dit verdict doet me denken aan Pontius Pilatus.

Als iemand voordeel haalde uit die informatie is het alleen maar juist dat hij daar de gevolgen van draagt. Ik zou ook maar al te graag weten hoe Ferrari het gewicht verdeelt…

Ik heb al gesproken met Jean Todt en hij klonk zeer bitter, als di Montezemolo kwaad is kan ik hem daarin volgen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *