De nieuwe organisatoren van de Grote Prijs Formule 1 in Spa voorzien 15 à 20.000 tickets aan een goedkoper tarief. Dat schrijft de Franstalige krant La dernière heure.

Momenteel zijn er al 25.000 tickets verkocht voor de GP, maar daarvan zijn slechts 20% gekocht door Belgen. Van die 20% is het merendeel dan nog eens opgekocht door bedrijven. Om opnieuw de gewone Belg naar Spa-Francorchamps te lokken voorziet de Société Spa Grand Prix dus 15 à 20.000 tickets die verkocht zullen worden aan 95 euro. Met dat ticket heb je de zondag een steaanplaats langs de rechte lijn van Kemmel. Ter vergelijking: een zitplaats in de Gold tribune kost je 410 euro.

De gewone man moet opnieuw naar de Grote Prijs kunnen komen,  verklaarde Etienne Davignon donderdag op een persconferentie in Brussel. Davignon is de voorzitter van de Société Spa Grand Prix

De organisatoren hopen op 65.000 verkochte tickets voor het volledige weekend. De GP vindt plaats op 14, 15 en 16 september en de tickets kan je bestellen via www.spagrandprix.com

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter