Kom bij de redactie! F1Pits.net heeft nood aan een versterking van de redactie. Voel je je geroepen om deel uit te maken van het team achter deze site, wil u iets betekenen in het wereldje rond de Formule 1?

Je profiel:

Je kan tijd vrij maken voor deze site, hoeveel dat is bepaal je zelf. Er is geen minimum, maar het spreekt voor zich dat er enige inzet vereist is. Je schrijft foutloos en maakt geen dt fouten.  Je werkt goed in team en kan actief deelnemen aan het opstellen van een planning tijdens de GP-weekends. HTML-kennis is niet vereist!

Gelieve, indien interesse, een demo nieuwsbericht te sturen naar [email protected] Schrijf een artikel van minstens 250 woorden zodat we je schrijfstijl kunnen evalueren. Letterlijke vertalingen of overnames van andere Nederlandstalige sites komen per definitie niet in aanmerking.

Denk eraan dat deze site voor en door fans is, redactieleden worden niet betaald.

Alvast bedankt!

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter