Monteiro USGPMonteiro USGPJordan’s B wagen werd vorige vrijdag voor het eerst getest in Barcelona. Zowel Tiago Monteiro als Narain Karthikeyan mochten eens proeven van de vernieuwde versie van de EJ15. Nu is er beslist dat de wagen al op Magny Cours zal worden ingezet Normaal had de test al op donderdag moeten gebeuren, maar door een olielek was dat niet mogelijk.

“Het was een kinderziekte,” Zei Monteiro. “We hebben getest om er zeker van te zijn dat alles in orde is zodat we de nieuwe wagen in Frankrijk kunnen inzetten.”

Verwacht alvast niet te veel van de nieuwe Jordan, Monteiro’s ploegmaat Narain Karthikeyan was het snelst van de twee maar was nog steeds vier seconden trager dan Michael Schumacher.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter