Alonso in EuropaFernando Alonso is niet bezorgd dat Michael Schumacher nu terug meedoet voor de titel. De Duitser scoorde de voorbije twee races 18 punten en komt daarmee op 25 punten van de Spanjaard. Ook Kimi Ra�kkonen bezorgt de Spanjaard geen schrik, ook hij kreeg immers tien punten cadeau.

“Hij is terug omdat hij tien punten pakte in Indianapolis en acht in Montreal. Maar we weten dat we competitiever waren dan Ferrari in Indianapolis en voor hem reden in Canada toen we opgaven.”

“Fisichella, Montoya en ik gaven allemaal op in Canada, en anderen profiteerden daarvan.”

“De McLarens zijn een beetje sneller dan ons, en we moeten de wagen verder ontwikkelen. We zijn nog maar halfweg het seizoen en de belangrijkste race zal de laatste zijn. Maar als de wagen het goed doet hebben we een kans om het gat te vergroten.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter