BAR testte deze week op Jerez een nieuwe Honda motor uit die het zal gebruiken tijdens de GP van Frankrijk, maar ��n van de krachtbronnen gaf al vrij snel de geest. Toch is BAR er zeker van dat dit slechts een ��nmalig incident was, laat ons hopen want het team heeft nog als enige nul punten.

“Ondanks een ongewoon probleem met een van de ontwikkelingsmotoren vandaag lijkt de nieuwe motor een positieve verbetering,” zei Mark Ellis. “We hebben ook succes geboekt met een nieuwe aandrijving die we later dit jaar kunnen gebruiken.”

“Met nog slechts twee tests voor september zit ons programma goed vol. Na de competitieve prestaties op de voorbije Grand Prix’ is iedereen bij BAR Honda hard aan het werken om de wagen verder te verbeteren. We zijn tevreden over de resultaten van onze a�ro-tests en werken hard aan het chassis om de racebalans te verbeteren.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter