Mark WebberMark WebberHet Williams team zal dit weekend een nieuws a�rodynamisch pakket inzetten. Het team heeft voor het nieuwe pakket, dat de naam MK2 kreeg, grote verwachtingen. Zowel Mark Webber als Nick Heidfeld zijn zeer blij met de stap vooruit die het team zou moeten maken.

Volgens een mededeling van het team is het de eerste stap in een agressief plan om verder vooruit te gaan. Sam Michael, de technische directeur van Williams, zei dat enkele van de veranderingen alvast zeer duidelijk zullen zijn.

“We nemen naar Magny Cours een paar nieuwe onderdelen mee die deel uitmaken van ons ontwikkelingsprogramma. Sommige onderdelen zullen vrij duidelijk zijn, anderen dan weer iets minder.”

Williams won vijf van de veertien GP�s die er tot nu toe op Magny Cours werden gehouden, het is daarmee samen met Ferrari het meest succesvolle team van het circuit.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter