Vorig jaar nam Oliver Panis afscheid als racecoureur van Toyota, toen dachten velen dat de Fransman nooit meer tijdens een GP weekend in actie zou komen. Maar vrijdag is het zover: Panis zal ��nmalig voor zijn thuispubliek de derde Toyota besturen en vervangt dus Ricardo Zonta.

” Ik verlang er al ontzettend naar om in Magny-Cours opnieuw achter het stuur te kruipen. Ik ken de baan behoorlijk goed want ik reed hier voor het eerst in 1994. Ik hoop dat ik nu die ervaring kan gebruiken om Toyota te helpen tijdens de Franse GP. Het zou bijzonder jammer zijn mocht er gedurende het hele Franse weekend geen enkele Fransman in actie komen. Ik help het team, maar ik hoop dat het publiek en de Franse pers iets terug te geven voor hun steun gedurende mijn F1-carri�re “  aldus de 38-jarige Fransman.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!