Na het hele verhaal van Trust en Jos Verstappen zijn Eddie Jordan; Giorgio Pantano en Nick Heidfeld er klaar voor om komend seizoen �terug te vechten� zoals Eddie Jordan het zelf al zei.

Giorgio Pantano is al zenuwachtig, zoals wij allemaal denk ik, aan het aftellen naar die eerste Grand Prix. De eerste keer dat iedereen zijn kaarten op tafel zal moeten gooien. Daarom zijn ze dan nog niet geschud maar 70% van het seizoen zal er duidelijk worden.

“Racen in de Formule 1 is mijn droom en ik verwacht dat het niet makkelijk zal worden maar ik zal mijn uiterste best doen. Ik hoop elke race te finishen en als ik een kans heb ��n of twee punten te scoren dan zal ik er zeker voor gaan.”

Nick Heidfeld voelt zich volledig thuis bij Jordan is er zeker van dat ze de auto zullen blijven verbeteren.

“Het wordt een uitdaging en we zullen geen grote stappen tegelijk zetten. Maar we hebben een goede basis. Ik ben ervan overtuigd dat we beetje bij beetje vooruit zullen gaan, punten scoren en de competitie achter ons zullen laten. Ik ben volledig gemotiveerd en vastberaden mezelf te bewijzen.”

Gedurende het seizoen zal Nick kunnen rekenen op de steun van Gerry Hughes en Simon Cayzer. Giorgio zal geassisteerd worden door ingenieurs Dominic Harlow en Peter Bonnington.

Het Jordan-chassis heeft sinds 2 februari in Jerez, Imola en Silverstone gereden. Tijdens de in totaal 17 testdagen werd meer dan 4000 km gereden door Heidfeld, Pantano en Glock.

Zal Jordan veel potten kunnen breken? De auto ziet er toch redelijk snel en knap uit en hoop doet leven. Pantano zal al zijn ervaring van de karts moeten bovenhalen om Heidfeld aan te kunnen en zal hier, mijns inziens, pas tegen de helft van het seizoen klaar voor zijn. Qua marketing kan Jordan ook nog vooruitgang boeken: er ontbreekt nog steeds een �grote� sponsor op de airbox, zijpontons, overals en de zone voor de zijpontons.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter