Williams zou het liefste hebben dat Ralf Schumacher bij het team blijft. Een tijdje geleden verloor het team Juan Pablo Montoya al aan McLaren.
Patrick Head zei tegen het Duitse “Der Spiegel” dat BMW volgend jaar minder geld zal deponeren op de bankrekening van het team, en dus moeten de kosten naar beneden.

Vorige week haalde klein broertje Schumacher de pers door te zeggen dat Frank Williams hem hebzuchtig noemde. Nu verklaard hij verbaasd te zijn over het feit dat Williams Montoya zonder slag of stoot naar McLaren liet vertrekken.

“Hij hoort bij de huidige top, en ze gaven hem de kans om te vertekken. Ze hebben niet hard tegen gestrubbeld om hem te houden.”

Volgens de kring rondom Ralf lopen de onderhandelingen vrij moeizaam omdat zowel Ralf als Frank Williams hetzelfde karakter hebben. Ze willen beide geen duimbreedte toegeven, en daarom vechten ze het bijwijze van spreken uit.

Toch worden geruchten over een mogelijk vertrek van Ralf naar Toyota tegengesproken.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter