MontyMontyJuan Pablo Montoya zegt dat hij niet gelogen heeft over hoe hij zijn schouder blessure heeft opgelopen. Er bestond namelijk heel wat twijfel of dat wel gebeurde na een ongelukje tijdens een partijtje tennis. Want volgens sommige is de McLaren rijder tijdens een stunt van zijn motorfiets gevallen. Montoya zelf ontkent dat laatste

“Veel mensen denken dat rijders niets mogen doen. Dus ze hadden zoiets van ‘Geweldig verhaal, hij heeft zijn contract verbroken!’ Maar spijtig genoeg voor hen gebeurde het tijdens het tennis. Ik had liever iets anders gezegd, want ik weet dat het nogal dom klinkt…”

Montoya moet zodadelijk nog even goedgekeurd worden door het medische centrum van de FIA in Barcelona om zondag te kunnen starten.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter