BAR trekt dan toch niet naar een burgerlijke rechtbank om te kunnen starten in Spanje en Monaco. Het is onmogelijk om snel genoeg een resultaat te behalen om nog in Spanje te kunnen starten. Als BAR toch nog zou proberen om in Monaco te mogen rijden dan zou dit het potentieel hebben gehad om alle teams door elkaar te schudden.

Daarom werd er beslist om de beslissing van het hof van beroep van de FIA niet aan te vechten. Het is dus 1-0 voor de federatie, maar de strijd is nog niet gestreden. Straks praat Max Mosley over de zaak met de pers, maar hij liet alvast weten dat:

“We bekijken of het mogelijk is om na elke race ��n wagen uit de punten te selecteren die dan compleet gestript wordt. Dat zorgt voor een kans van zeven tegen ��n dat als je vals speelt je betrapt zal worden.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter