Vitantonio Liuzzi

Vitantonio Liuzzi: “Ik dacht dat de race moeilijk zou zijn door de weinige fitness die ik had gedaan, maar het viel best wel mee. De wagen was vrij goed, de balans was goed, maar we misten gewoon snelheid en dat moeten we verbeteren. Het was nogal moeilijk om de wagen op de baan te houden, het voelde aan alsof ik overal naartoe schoof. Ik probeerde Mark (Webber) voorbij te gaan en deed een nogal gewaagde actie� hoewel, kan ik dat zeggen? Ik voel me fantastisch om mijn eerste Formule 1-race te rijden en ik kan niet wachten om weer te beginnen testen voor Barcelona.”

David Coulthard: “Bij de start kwam ik wat traag weg van de grid. Ik reed vrij goed rond tot ik een kleine botsing had met Massa en toen ging het steeds meer bergaf, wat niet meer kon goedgemaakt worden. De race was wat eenzaam eigelijk, gewoon wat in cirkeltjes rondrijden. De wagen had geen goede snelheid voor de race, dat wisten we gisteren al, dus ik verwachtte wat meer tegenstand. Maar ik dacht altijd dat ik een betere balans had dan dat het werkelijk was, er was heel veel overstuur.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter