Jarno TrulliJarno Trulli: “Dit is altijd al de moeilijkste race voor Toyota geweest, dus het feit dat we drie punten mee naar huis konden nemen is nog geen slecht resultaat. Ik veranderde mijn set-up wat net voor de kwalificatie en had heel veel last van overstuur, maar we hebben geprobeerd de schade te beperken. Ik deed alles wat ik kon, gaf niet toe en eindigde uiteindelijk op een zevende plaats. Toen ik vorige week vader werd van Enzo voelde ik dat ik iets voor hem moest meebrengen van deze race. Het is geen trofee geworden maar twee punten, en dat is goed genoeg voor mij.”

Ralf Schumacher: “Om met beide wagens in de punten te eindigen is goed, want dit circuit is altijd al moeilijk geweest voor ons. Ik had geen echte problemen naast een wat rare balans op dezelfde set banden, maar de pitcrew leverde vooral tijdens de tweede stop uitstekend werk. De achtste plaats resulteerde van een perfecte pitstop en we konden de Williams voorbij gaan in de pits. Daarvoor dus een grote dank aan de jongens in de pits en het is fantastisch dat we tweede kunnen blijven in het counstructeurskampioenschap.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter