Zon zee strand en natuurlijk Max Verstappen. Max trakteerde de toeschouwers in Zandvoort vandaag met twee demonstraties in zijn Red Bull Racing Formule 1-auto. Niet alleen het plubliek maar ook Max zelf heeft er enorm van genoten.

Op zijn eigen wedsite zei Max er het volgende over:Het is alleen maar mooi om zoveel enthousiaste fans te zien, met ook nog top weer. Dat is absoluut genieten Na de demo vertelde hij: Het was zeker niet verkeerd, er komt altijd een mooi geluid uit de V8 motor. Het is mooi om te zien dat er zoveel mensen op af komen, en als je dan in een Formule 1 auto op Zandvoort kunt rijden is het helemaal top. Het was ook voor mij absoluut genieten, zeker. Dank jullie wel allemaal!

pictures john goedendorp


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!