Na de eerste wintertest in Jerez gaf Felipe Massa aan dat er nog veel werk te doen was voor Ferrari. Maar deze week was de Braziliaan tevreden over de test en gaf aan dat Ferrari op de goede weg zit.

Na afloop van de test op donderdag stapte Felipe met een goed gevoel uit de rode bolide van Ferrari. Gisteren mocht Massa voor het eerst met de Ferrari aan de bak op het circuit van Barcelona en dat beviel hem goed. De auto is beduidend beter dan in Jerez en bovendien kunnen we nu bepalen hoe we ons verder kunnen gaan verbeteren aldus Massa. De tevredenheid van Massa was wel wat opvallend. De Braziliaan reed gisteren(donderdag) de zevende tijd en eindigde ruim twee seconden achter Pastor Maldonado die de snelste tijd noteerde. De tijden zijn volgens Massa niet relevant: Ik heb de hele tijd op de harde banden gereden en ben ik ben tevreden met het werk dat we hebben gedaan. Vandaag(vrijdag) probeer ik de andere compounds uit en gaan we de afstelling verfijnen. Het is belangrijk om zo veel mogelijk kilometers te maken.

Vrijdag is de laatste testdag van de tweede wintertest. Of Massa dit keer bovenaan de tabel eindigt zullen we vanmiddag weten.