Het Formule 1 team van Williams maakte vandaag tot grote tevredenheid bekend het sponsorcontract met horlogemerk Oris te verlengen. Het Britse Formule 1 team en het horlogemerk werkte al sinds 2003 samen en deze lange periode krijgt een vervolg. Oris heeft op de FW34 een nieuw sponsorplekje gekregen. De horlogefabrikant zal sponsorplek krijgen op de ‘pilaren’ van de voorvleugel. Daarnaast krijgt de Zwitserse horlogefabrikant sponsorruimte op de handschoenen en overalls van de coureurs en ook op de overalls van de monteurs zal Oris te zien zijn.

Uitvoerend voorzitter Ullrich W. Herzog van Oris is tevreden met de nieuwe verbintenis: Het vernieuwen van de samenwerking met Williams versterkt en ondersteunt onze toewijding naar het team van Williams, maar ook de autosport in het algemeen. Bij Oris zijn we getuigen van de voortdurende toewijding bij Williams om successen te boeken. Dit is een eigenschap die wij aanmoedigen en waarmee wij onszelf graag identificeren. Het past dan ook goed bij ons eigen statement: real watches for real people.

Ook Sir Frank Williams is content met de hernieuwde overeenkomst: Oris is een van onze meest gewaardeerde sponsoren waar we al lange tijd mee samen werken. We zijn dan ook erg blij dat ze opnieuw met ons in zee zijn gegaan. De afgelopen negen jaar hebben we prettig samengewerkt met Oris en deze hernieuwde samenwerking betekent veel voor ons als team. Ik wil Oris nogmaals bedanken voor hun steun en ik kijk uit naar de samenwerking met Oris in het komende jaar.